Новоизлюпената актриса Кара Делевин ненавижда доскорошното си амплоа на топ модел.

"Никога вече няма да бъда модел. Докато бях, се чувствах куха. Не се развивах като личност. Отказах се млада и започнах още по-млада. Но се чувствах изхабена и стара", твърди 23-годишната Делевин, чиято актьорска кариера се развива повече от добре.

"Беше борба, ден след ден, месец след месец. Вечно на ръба, а това изхабява. Чувствах се зле както физически, така и ментално. Мразех тялото си и начина по който изглеждам. Мразех себе си като човек. Стресът от ежедневната работа дори ми докара псориазис".

"Хората не искаха да ме докосват. Правеха го по задължение, нали преди дефиле трябва да ме облекат. Докосваха ме, но с ръкавици. Беше просто кошмар! Дори не ми вярваха, като им казвах, че е псориазис, никой около мен. Мислеха, че имам проказа".



"Да не говорим колко беше отвратително, когато трябваше да се снимам в предизвикателни еротични пози, когато бях още тинейджърка. Падам си малко феминистка и трудно възприемах това. Беше гадно, ужасно! Кара Делевин - парче месо. Но, слава Богу, всичко това вече е минало".

Филмовият дебют на Делевин бе в "Ана Каренина" (2012) с Кийра Найтли и Джъд Лоу. През 2014 г. тя имаше водещи роли в два филма - "Преродената Шанел" и "Лице на ангел", в който си партнира с Даниел Брюл и Кейт Бекинсейл. През настоящата година Делевин участва в цели 5 филма, а в още два ще се снима през 2016 г., пише БГНЕС.