Депутатът Делян Пеевски, който наскоро бе предложен за шеф на ДАНС, с което отключи вълна от протести в страната, глези любимата си Цветелина Янева по всевъзможни начини.

Напоследък фолк певицата се фука сред колежките си със златен микрофон, който и е подарък от Делян. За скъпото ''бижу'' Пеевски пръснал маса пари. Това обаче не е прецедент за богаташа, който е особено щедър към гаджето си. Неговото единствено условие е блондинката да му е вярна и да не показва тялото си на хората. Останалото Пеевски изсипва в краката й – дрешки, рокли, бижута, солидна месечна издръжка...

Името на Цветелина Янева бързо набра скорост именно заради парите, които любимият й налива в звездната й кариера. От дебютантка, Цветелина се превърна във фаворитка в чалга средите. Клиповете й са супер скъпи, снима ги извън страната, а цял екип от професионалисти пърха около нея, както сме виждали само при световноизвестните звезди.

Изпълнителката толкова се е взела на сериозно, че сама си поискала да й бъде осигурен златен микрофон, с който да шашка феновете си на участия.
Веднага го получила, разбира се, а цената му възлиза на близо 10 бона, разкриват запознати. С такова оръдие на труда мога да се похвалят певици като Дженифър Лопес и Шакира, пише kliuki.net.