Бившите съпрузи Деми Мур и Аштън Къчър ще заминат заедно на почивка, по време на която ще се опитат да възстановят емоционалната връзка помежду си, носят най-пресните клюки около звездите.

Според слуховете двамата щели да се въздържат от физическа близост по препоръка на учителя им по Кабала равин Йехуда Берг, пише bliasak.bg.

"Аштън запази частна къща в планините на Южна Калифорния за себе си и Деми. По съвет на равин Йехуда двамата ще спят в отделни спални и ще избягват физическите контакти доколкото е възможно, тъй като целта на упражнението е да се свържат на духовно ниво", обяснила позната на ексдвойката.

"Йехуда им каза, че имат нужда да прекарат малко време заедно, за да възстановят доверието, което някога имаха помежду си, без нещо от външния свят да им пречи. За тази цел двамата ще прекарват по няколко часа на ден в медитация под негов надзор. Аштън се съгласи на всичко това, защото разбира, че на Деми й е нужно да осъзнае, че това е краят на отношенията им, за да може да продължи напред", добавила познатата на Деми Мур и Аштън Къчър.