В най-известните песни на Деми Ловато се пее "съжалявам", „не съжалявам“. Но относно сексуалната шега с нейния бодигард, тя наистина съжали. Поп певицата предизвика вълна от отрицателни реакции, когато в чат с нейни фенове в Twitter, тя беше помолена да назове най-смешната шега, която някога си е правила с някой.

Ловато сподели, че е наела проститутка, която да влезе в хотелската стая на нейния бодигард при пребиваването им в Лас Вегас, където проституцията е законна. „Тя влезе в стаята му без предупреждение и го сграбчи "за специалната зона", а той се разсърди“ сподели Ловато забавлението си, предаде БГНЕС.

Редица потребители на Twitter я заклеймиха, заявявайки, че е допуснала акт на сексуален тормоз - въпрос, който бележи нарастващо внимание при възхода на движението #MeToo. Ловато изтри поста в Twitter и написа: "Кълна се, бих могла да разкажа нещо за апетитни желирани бонбонки и това пак щеше да нарани някого". След което певицата настоя хората да обърнат внимание на песента й "Warrior", в която пее за преживяно сексуално насилие. "Може би тогава ще проявите повече милост за една обикновена грешка", написа тя, като добави: "Съжалявам, ако съм обидила някого!"