Деми Ловато отново преминава през тежък период, след като скъса с приятеля си и отново влезе в клиника. Този път обаче всичко това е по нейно желание.

След животозастрашаващото й предозиране през лятото, Деми Ловато се бори отново със зависимостта си към наркотици. Тя е горда, че се справя по-добре и дори през късния януари отпразнува 6 месеца трезвеност. Въпреки това обаче, тя взела решение да се върне в клиниката, без да е предозирала. Според източници певицата сама преценила, че това е правилното решение. Тя казва, че иска да е сигурна, че ще се възстанови изцяло и няма да разочарова феновете си. Заради това се фокусира още повече върху борбата си със зависимостта.

Фентанил вкара в болница Деми Ловато

Деми прекарала няколко седмици в клиниката и сега изглежда отново е вкъщи, както виждаме от социалните медии. Там тя е радостна да сподели, че продължава да тренира и дори да чупи зъби по време на упражненията си по бокс, пише missbloom. Същевременно, обаче, връзката й с дизайнера Хенри Леви приключи след само 4 месеца заедно. Двамата за първи път бяха видени заедно през ноември и от тогава няколко пъти се оказват в центъра на вниманието. Двойката няколко пъти поема на романтични пътешествия – на Нова година в Аспен, а Свети Валентин пък прекараха заедно в Париж. Въпреки това източници потвърдиха, че от съвсем скоро не са заедно, без да назовават причината.