Американската звезда Деми Ловато си взима дълга почивка от музикалната сцена.

Самата тя призна, че през 2017 няма да твори и да пее пред публика като причината за това се корени в скандала с колежката ѝ Тейлър Суифт.

Неотдавна Деми заклейми изпълнителката на Bad Blood в интервю, като я обвини, че е прекалила в заяждането си с друга тяхна колежка – Кейти Пери. Освен това Ловато сподели, че Суифт създава погрешни представи сред подрастващите как трябва да изглежда едно секси тяло.

Разбира се, Тейлър не остана безразлична срещу тези нападки и също коментира остро темата. Нещата обаче по всяка вероятност са се разгорещили между Суифт и Ловато, защото втората вече не иска да попада в полезрението на медиите.

„Задават ми въпроси, отговарям им. Съдете ме! Освен това не забравяйте, че думите могат да бъдат извадени от контекста на интервютата... и все пак не се извинявам за думите си. Не разбирам защо хората се вълнуват толкова много от това, което казвам в интервюта? Не гледате ли новини? Няма ли за какво друго да се тревожите?“, написа Ловато в Twitter.

Това, с което тотално спечели вниманието и коментарите на феновете си обаче бе изказването ѝ че приключва с музиката. „Толкова съм развълнувана за предстоящата 2017. Взимам си почивка от музиката и публичното пространство. Не съм създадена за този бизнес и за медиите“, добави звездата.

Източник: Tialoto.bg.

Снимка: Facebook