Трите дъщери на Деми Мур - Румър, Талула и Скаут, много се тревожели за здравето на майка си, тъй като напоследък рядко я виждали трезвена.

Момичетата, които помогнаха на актрисата да си стъпи на краката след раздялата й с Аштън Къчър, се притеснявали, че Деми все повече се отдалечавала от тях и намирала решение на проблемите си в алкохола.

"Румър, Скаут и Талула смятат, че майка им прави глупости и нарочно се забърква в каши, за да привлече вниманието на Аштън. Според тях тя се държи глупаво и детински и вече сериозно започват да й се дразнят. След всичко, което преживяха с нея, последното, от което имат нужда, е да я измъкват от поредната криза", заявила позната на щерките на Деми Мур, пише bliasak.bg.

"Освен това трите момичета много искаха Аштън да присъства на церемонията по завършването на Талула, само че Деми му забрани да идва, за да не ги снимат заедно и да не плъзнат след това клюки, че пак са заедно. Тя е против близките отношения на Аштън с дъщерите й", добавила близката на момичетата.