Деми Мур и Аштън Къчър се срещнаха на рождения ден на техен близък приятел в хотел "Интерконтинентал" в Бевърли хилс, което подхрани слуховете за сензационно помирение между холивудските звезди, съобщи в. "Мирър".

Миналата година раздялата на бляскавата двойка шокира Холивуд. След като не успя да се справи с напрежението, Деми Мур постъпи в клиника. Сега, на партито за рождения ден двамата са си разменили страстна 60-секундна прегръдка.

Преди това със сълзи в очите Аштън Къчър е говорил за всички грешки, които е направил миналата година, подразбирайки раздялата с Деми. В Туитър Мур е била атакувана с въпросите дали би могла да прости.

Източник, близък до двойката, е споделил пред "Мирър", че двамата са още влюбени и не е изключено да се съберат отново. Той е намекнал, че в момента бракоразводното дело е спряно. Неотдавна Аштън Къчър бе видян заедно с дъщерята на Деми Мур - 23-годишната Румър. Вероятно двамата са обсъждали семейни въпроси.

Миналата година бившата съпруга на Брус Уилис обвини Къчър в изневяра, подаде молба за развод и го нарече "незряло момченце". Къчър напоследък не спира да работи. Той поднови договора си за още една година със сериала "Двама мъже и половина", в който зае мястото на Чарли Шийн. Освен това се очаква Къчър да се превъплъти и в ролята на Стив Джобс в биографичен филм за покойния основател на "Епъл".