Най-скъпоплатеният тв актьор в света Аштън Къчър си чукна среща на аерогарата в Ел Ей с бившата си възлюбена Деми Мур.

Холивудската двойка, която се разпадна преди две години, все още на хартия се води за брачни партньори заради неразбории около подялбата на имотите и банковите сметки.

Процесът по развода напоследък стигна до мъртва точка, тъй като нито Деми, нито Аштън искали да отстъпят от първоначалните си претенции за обезщетение. "Виновникът" за изненадващата среща се оказал Къчър, пише ''България Днес''.

Разбивачът на женски сърца живее с новия секссимвол на Холивуд Мила Кунис, която иска да застане пред олтара. Но докато Аштън не уреди и последните формалности около раздялата с бившата си жена, не може да сключи нов брак. Във видеото от любопитния разговор между Деми и ексизгората й, разпространено от известен клюкарски сайт, ясно се вижда, че двамата се държат дружелюбно, но дистанцирано.

Както може и да се очаква - липсват усмивки и шегички, но няма и дрязги и крясъци на висок тон. Близки до актьорите разкриват, че предстои още една среща, на която за последно ще се уточнят финансовите параметри на развода, преди документите да бъдат предоставени на съдия за подпис.