Актрисата Деми Мур е "на път да се възстанови", съобщават германски медии.

49-годишната звезда беше приета в болница, след като получи припадък и според слуховете била подложена на лечение заради "проблеми с храненето и зависимости". Но голямата дъщеря на Деми Рюмър Уилис от брака й с Брус Уилис, заяви, че тя скоро ще се оправи.

"Разбира се, това положение много ми тежи. Но майка ми е на път да се възстанови. Това е бавен процес, но ние вярваме в нея", сподели Рюмър пред сайта tz-online. Неотдавна младият актьор Зак Ефрон, който е близък приятел на 23-годишната Рюмър, разкри, че макар да приема тежко трудностите на майка си, тя се справя добре с положението.

"Трудно е, но мисля, че тя се справя добре. Двамата с Рюмър сме приятели от дълго време. Зная, че Деми преминава през труден период в личния си живот точно сега. Пожелавам й всичко най-хубаво и се надявам да се справи", сподели Ефрон.

Деми, която се раздели със съпруга си Аштън Къчър през ноември заради слухове, че той й е изневерил, се намира в пълна изолация в рехабилитационна клиника в Сънданс, щата Юта, престоят в която струва по 1000 долара на нощ.

"Тя е в пълна изолация и говори само с малка група хора", разкри неотдавна запознат източник.