Николета и екипът на предаването й били поставени в екстремна ситуация, след като писателят Денди не се явил на снимки за съвместно интервю с Евгени Минчев.

Денди решил да не отиде в последния момент, без да предупреди, пише "Монитор".

Самият Денди потвърди това:

„Да, вързах тенекия, защото хич не ми се занимаваше. Поканиха ме да се снимам и да се изправя срещу Евгени Минчев. Аз знам какъв ефект търсят и смятам, че ще бъде сензация, защото ние не се появяваме заедно в едно студио, а камо ли да говорим един час пред камера”, обясни Любомир Милчев.



Отказът му бил продиктуван и заради това, че не пожелали да му платят хонорар за изявата.

”Сценичният ми ден струва 1200 лева, но за ,,Папараци” направих изключение и им заявих, че ще се съглася срещу 600 лева. Те не се съгласиха и ми предложиха да се явя в студиото срещу 150 лв. Казах им сами да си застанат срещу Евгени Минчев и да си разиграят сценките”, коментира Денди.

След излъченото предаване на „Папараци” в неделя стана ясно, че заместник на писателя в разговора му с Минчев се оказала Антония Петрова-Бередин. Носителката на титлите „Мис България 2009” и „Мисис Русия 2012” е в конфликт със светския лъв, след като го обвини в зле свършена работа по имиджа ѝ.

Тя била извикана по спешност от продуцентите, като се наложило да се приготви за снимките за по-малко от час.