Позабравеният участник във „ВИП Брадър” през 2013 година Любомир Милчев, който е известен с острия си език, нападна сегашния участник в риалити предаването Валентин Кулагин. Денди разказа в социалните мрежи, че се скарал с гримьора още при запознанството им по време на конкурс за красота, когато Кулагин поискал от него да освободи една от масите, защото е сам. Всички останали маси били празни, затова Денди заплашил арогантния мъж, че ще извика охраната. Явно враждата им е продължила да се задълбочава, защото с днешна дата Денди не пести критики към най-обсъждания участник във „ВИП Брадър”.

Денди изкука

Един от най-големите грехове на Валентин бил, че е част от обкръжението на Евгени Минчев, твърди Денди, който има дълга вражда с лорда. „Тъй че, за онез, наивно въобразили си, че наглостта на момченцето, измамна привидност на човек, е избуяла под прожекторите на Брадъра папрат, нека потвърдим и вразумим – той отнапред си бе такъв, най-натурално, зачатъчно евгениминчевче, яхнало не трамвай, а спирала за мигли, сополанко без лордова титла, ала с маршалски жезъл до червилото и лака за нокти в дамската си чантичка”, написа Денди.

Денди се изгаври със Сашка Васева

Той се гневи и на коментаторите на „ВИП Брадър”, които не успяват да развенчаят Кулагин: А колкото до коментарната нищожественост на нищожествата-холограми Маги Желязкова, Кристина Патрашкова с посинените коси, полуплешивата кафеварка Гала, замазаният Юлиан Константинов и отново фалшивият лорд-парвеню и други празни резоньори, нима очаквате да чуете това от тях? Никога. Кулинарно шоу за приготовление на все същий буламач. Издразних ли ви? И не си сваляйте медицинските ръкавици! Ако искате да получите серия от оргазми по съветите на кобилестата, ползвайте новия колагенов вибратор! И новите й вагинални топчета…", пише Денди, явно подразнен, че Кулагин се радва на зрителска подкрепа.