Не минава и ден без сълзи и крайни емоции в Къщата на "ВИП брадър Ол старс".

Номинациите, които се разиграха вчера за поредното изгонване, разстроиха Черната Златка. Тя се засегна дълбоко от думите на Денди, с които той я охарактеризира: "Тирания на престорена добронамереност". Минути след това Злати вече плачеше неудържимо и нареждаше, хлипайки:

"Мога да го кажа без срам - аз съм човек с огромно сърце! Направила съм много добрини, не съм злобен човек и никога не мога да мразя. Не мога да играя роли, да съм различна от себе си. Аз съм Злати! Може да съм домакиня и чистачка, но съм най-прекрасното момиче!".

Киро Скалата измърмори под нос: "Такива прекрасни като тебе стотици". Малко преди това той прочете "лекция" на двете Златки, че са добри домакини, че умеят да готвят и чистят, но "кухненското им поведение" било обидно за самите тях. "Това може да го прави всеки. Ама вземете прочетете една книга, направете нещо с тези мозъци. Щото тука е "Ол-старс", не "Ол-овчарс", заяви анаболният мъжага.

След като се успокои, Златка намери сили да отиде и да говори с Денди, съобщава "Блиц"

"Ти единствен поднесе по доста хумористичен начин твоите номинации. Но ти си истински, не си палячо. Затова знам, че думите ти са искрени. Не мога да променя себе си - това, че обичам да нареждам и чистя", оправда се Златка, а Денди я успокои, че перфекционизмът й към бита бил едно от най-добрите й качества.