Всички помним какъв фурор предизвикаха Райна и Константин преди няколко години, когато обявиха, че са гаджета. Кариерите и на двамата тръгнаха стремглаво нагоре, а любовта им личеше в техните дуетни песни. Две от актуалните имена в момента в попфолка са напът да повторят този успех. Точно така, имаме си нова светска двойка, която упорито крие взаимоотношенията си. Те обаче са едни от най-оборотните чалга звезди в момента. Денис Теофиков и Десита отскоро спят заедно.

Двамата се събират това лято, след като преди две години бяха отново гаджета. Тогава тъкмо прохождаха в бизнеса и никой не обърна внимание на ученическата им любов. Сега са решили да си дадат втори шанс и бяха хванати от репортер на "Шоу Блиц" да се натискат на морето. Денис е към "Пайнер", докато половинката му се изявява в отбора на Галин, който отскоро си има собствена музикална компания. А почитателите им се надяват да запеят в дует. Уви, продуцентите им не са много съгласни и отчитат връзката им като грешка.

Припомняме, че преди две години Десита обвини Денис в изневяра и това доведе до решението й да скъсат. Появиха се и скандални чатове, в които Денис обяснява, че не е имал сериозни намерения, а просто се е гаврил с нея. Това било голям удар за певицата, която била хлътнала до уши по новия плейбой в попфолка.