Носи се слух, че Денис Ричардс излязла на среща с бившия си съпруг Чарли Шийн и порно звездата Кристина Уолш преди хотелската изцепка.

39-годишната актриса се присъединила към Шийн и Уолш докато вечеряли в Ню Йоркски ресторант в понеделник вечерта, само часове преди актьорът да бъде заварен от полицията, според твърденията „под влиянието на опиати” и гол в хотелската си стая.

Ричардс, която има две дъщери от Шийн, Сам на шест и Лола на пет, била отвратена от поведението на бившия си съпруг с порно актрисата и решила да си тръгне възможно най-скоро.



*Насам-натам: Денис Ричардс била забелязана да напуска шоуто на Уенди Уилямс, преди да се натъкне на Чарли Шийн и порно звездата Кристина Уолш



*Дива изцепка: за Уолш, порно звездата чието истинско име е Капри Андерсън, се твърди че била открита в дрешника в хотелската стая

Очевидци твърдят пред американското списание Life & Style:

"Тримата вечеряха в Даниел, луксозен ресторант до хотел Плаза. Чарли изглеждаше подпийнал от самото начало, сякаш си дойде почерпен."

"Чарли не пазеше много добре равновесие и беше доста шумен и докачлив. Той и приятелката му отидоха до тоалетната и останаха там доста дълго време. Не е нужно да си полицейски следовател, за да се сетиш какво е ставало вътре."

22-годишната порно звезда Уолш, която изглежда се подвизава под различни псевдоними като Капри Андерсън, Алексис Капри и Стела Констанца, беше открита в хотелската стая на Шийн във вторник сутринта след буйството.



*Гост за вечеря: Кристина Уолш беше открита в хотелската стая на Шийн след буйствата му

Life & Style съобщава, че била открита да крещи в заключения дрешник на хотелската стая на звездата от "Двама мъже и половина".

"Тя се страхуваше за живота си и беше гола", споделя очевидец в личния си уебсайт.

Уолш, чиито хитове включват филми като "Палави тигрици", смята за обидни твърденията на медиите, че била проститутка и настоява да бъде наричана актриса.

Междувременно, Шийн реши да проговори от болницата, като изкоментира, че историята се е раздухала излишно.В смс до RadarOnline, той споделя: 

"Добре съм, човече.Историята се раздуха твърде много и някои хора доста преиграха. Аз знам какво се случи онази вечер и то ще си остане там... това е тайна."



*"Отвратена": Ричардс очевидно си тръгнала от ресторанта, защото била обидена от поведението на Шийн



*Дамата в червено: Освен това Денис се появи и в сутрешното шоу "The PIX"

Шийн се завърнал в Лос Анджелис в частния си самолет миналата вечер и според слуховете постъпил в клиника.

По-рано същия ден, той се отбил в Ню Йоркската Презвитерианска болница, където му направили психиатрична оценка, като е бил заплашен, че ако не си направи тази оценка ще го арестуват.

Говорителят на Ню Йоркската полиция Пол Браун потвърди, че срещу него не са подадени жалби и затова не е последвал арест. Срещу Шийн не са повдигнати никакви обвинения.



*Изпочупена: хотелската стая в която Шийн бил открит "гол и пиян"



*Лукс: Ню Йоркският хотел "Плаза" стана сцена на изцепките на Шийн


Коментарът на звездата, че всичко е твърде преувеличено, излиза след изявлението на неговия говорител във вторник, който каза:

 "Засега установихме, че Чарли изглежда е имал силна реакция към лекарството, което е приел и е бил отведен в болница, откъдето ще го изпишат утре."

Оказа се, че Ричардс го е посетила в болницата. Бившето момиче на Бонд, която е била омъжена за Шийн четири години, разкри че е помогнала на актьора, но не уточни какво точно се е случило.



*Звезда от екрана: премиерата на новото шоу на Денис Blue Mountain State беше снощи

"Знам какво се е случило. Но ми се струва по-уместно Чарли да ви отговори. Помагах му в болницата", разказва тя пред репортерът Джой Бехар във вторник вечерта. "Ще ви оставя да попитате самия Чарли" отвърна тя и отказа да коментира повече.

Ричардс, на 39, също била отседнала в хотела, когато се разиграла драмата в стаята на Шийн.

Двамата бяха на посещение в Ню Йорк с дъщерите си и са отседнали в съседни стаи, заради тях. Преди това прекарали няколко незабравими дни в интересни занимания, включително и посещение на театрална постановка.

По време на участието си в сутрешното шоу "Today" вчера сутринта, Ричардс заяви, че "не може да промени случилото се", но все още "има доверие на бившия си съпруг."



*Дръж си езика зад зъбите: Денис подсказва какво може би се е случило, но не разкрива цялата истина около инцидента



*Интервю: в шоуто на Джой Бехар разказала, че е „помагала” на Шийн в болницата

Тя заяви:

"Чарли винаги ще бъде част от живота ми, свързани сме завинаги, без значение какво се случва, той е баща на дъщерите ми.

Това което се случи беше наистина неприятно, не мога да върна времето назад, всичко което мога да направя е да продължа напред, това което мога да контролирам са къщата и децата, а те са едни хубави, щастливи деца.

Притеснявам се за дъщерите ни, притеснявам се дали съумявам да ги предпазя и слава Богу, че са само на пет и шест годинки и все още не могат да следят новините по телевизията и вестниците.

Това е моят приоритет, да ги защитя от цялата тази помия. Те са на възраст, в която не разбират напълно света около себе си."



*Затишие пред буря: Само часове преди да избухне скандалът, Шийн посетил Националния исторически музей заедно с бившата си съпруга и двете си дъщери

"Дойдохме тук заедно, Чарли беше с нас когато видяхме Мери Попинс, двамата заведохме момичетата в музея и после на пазар, прекарахме си страхотно."

Момичетата не подозират нищо, това което им е нужно да знаят е, че са си прекарали добре с мама и татко в Ню Йорк."

Попитали Ричардс дали вчера се е чула със Шийн и какво точно се е случило в хотела онази вечер.

Тя отговорила: "Чарли се е върнал в Лос Анджелис, днес не сме разговаряли, сега там е доста рано сутринта."

"Не се обадих на 911, не съм крещяла или нещо такова. Освен това другите подробности за инцидента предпочитам да запазя за себе си.

Минала съм през много неща и съм се научила, че трябва просто да се стегнеш и да продължиш напред."

Въпреки че много жени биха намерили за унизително да участват в подобен скандал, Ричардс изглежда напълно спокойна по време на интервюто по "The Today Show".

Вместо да продължават да говорят за случката, Денис предпочела да рекламира новият телевизионен комедиен сериал с нейно участие "Blue Mountain State":

"Много се гордея със сериала, аз съм професионалистка и исках да го направя. Обожавам го и мисля, че е много смешен."

Слуховете гласят, че Шийн, който е най-скъпо платения телевизионен актьор в Америка, може да се върне към работата си най-рано към края на седмицата.

В миналото той признава, че се е случвало да плаща на проститутки и да използва кокаин.

Освен това е пледирал виновен за нападението над третата си жена Брук Мюлер по време на караница навръх Коледа.

Той вече приключва с периода на пробация, който му е бил наложен от щата Колорадо за този инцидент.

*Брук Милър държи в ръце малкия си син Боб