Рокаджията Денис Ризов стартира предаване по БНТ 1, което се застъпва с шоуто на неговия приятел Слави Трифонов, но според музиканта то няма да отмъкне зрителите на Дългия.

Пред bliasak.bg водещият Денис заяви: „Няма шанс зрителите на Слави да превключат на моето предаване, защото те са друг тип. След 23:00 ч. аудиторията е съставена предимно от интелигенти хора. Между 22:00 и 23:00 ч. телевизия гледат зрители, които на следващия ден трябва да станат рано, за да тръгнат на работа в „Кремиковци“ или пък да пасат крави“.

Денис Ризов беше категоричен, че работата по никакъв начин няма да развали приятелството му със Слави.

Доказателство е, че във фоайето на студиото си рокаджията е закачил голяма обща снимка на него, колегата му Амебата и Трифонов.

На въпроса как е реагирал Дългия, когато е разбрал, че Денис ще прави шоу, което се застъпва с неговото и дали отношенията им са се променили, рокаджията отговори така:

„С него сме близки от много години и това няма да се промени. Миналото лято заедно направихме турнето му в САЩ. Той щеше да бъде и първият ми гост в предаването, но тъй като по това време се излъчва и неговото шоу, няма как едно лице да се появи в две телевизии по едно и същото време“.

„Денис и приятели“ е насочено към мъжката аудитория, защото според неговия водещ след 23:00 ч. вкъщи мъжете вземат дистанционното и решават какво да се гледа по телевизията.

„То ще бъде непринудено, освободено, по възможност с по-малко сценарий“, обясни Ризов.

Освен това предаването ще се отличи и с това, че ще бъде с елементи на риалити - освен водещия, ще бъдат показвани всички хора от екипа – редактори, оператори и други.

Така например, шофьорът ще коментира утрешните новини.

„Денис и приятели“ ще бъде доста разнообразно като съдържание.

Освен гости, в него ще има много репортажи, ще се дава информация и по най-актуалните събития.

„Целта ни е да се забавляваме“, обобщи концепцията титуляра на предаването Денис Ризов.

Снимка: Светослава Банчева