Продуцентът Денис Ризов е герой в нова любовна авантюра, говорят в соофийските светски салони.

Екс-съпругът на тв водеща Наталия Симеонова бе засечен да влиза в централно столично заведение в компанията на певицата Нели Петкова. Двамата бяха в компанията на свои приятели, но цяла вечер не преставаха да флиртуват помежду си. Дали пък не се заражда нова любовна история, питаме се ние.

Според мълвата бившият рокаджия от група Ахат хич не си поплювал и си пробвал късмета при всяка красива жена, която се появи на хоризонта.

До неотдавна Денис имал приятелка в лицето на девойка на име Ина. Но явно там нещата са се разсъхнали. Преди време се шушукаше, че бизнесменът-музикант е имал вземане-даване с младата актриса и певица Ася Йочева, която участваше в сериала Забранена любов по Нова телевизия. Тя стана по-популярна като певица от дуета Ел Ей, откъдето тръгна кариерата и на Лилана.

За беквокалистката на Слави пък се говори, че имала връзка с Янислав, който е брат на известния рапър Енчев. Негови авери споделят, че той бил доста известен с женските си завоевания. Покрай именития си брат редовно успявал да забие млади фенки. Именно заради честите му похождения, Нели се била отчуждила от неговата персона.