Само седмица след старта на късното шоу “Денис и приятели” по БНТ, екипът вече обмисля промени в концепцията му и това съобщи пред “Всеки ден” самият Денис Ризов, който е водещ на предаването.

Изключително самокритично той призна, че липсата на тв опит си казва думата.

“Този факт има две страни – хубава и лоша. Хубавото е, че хората, които го правят, не са се занимавали с телевизия и не използват клишета, имат по-различен поглед, но пък лошото е, че нямайки опит, имаме леки проблеми в съдържателната част, затова ще се променяме в движение, въпросът е да е в положителна посока”, разсмя се Денис. В същия дух поясни, че ако останат в схемата на БНТ до лятото, сигурно ще работят и през ваканцията.

Телевизионери обаче коментират, че ако рейтингът на шоуто не се качи, то едва ли ще се задържи в програмата на Националната медия.

По данни на TV plan + в понеделник, 25 април, предаването е имало рейтинг 0.56 %, което го слага далеч зад “Шоуто на Слави”, “Господари на ефира” и “На инат”, които са в същия часови пояс.

С други думи 41 хиляди души са гледали в понеделник вечерта Денис, срещу 695 хиляди за Слави и “Господари на ефира” и 85 хиляди за “На инат”. Явно това е и причината екипът да се замисли сериозно върху съдържанието и да вземе някакви мерки за подобряването му.

Още миналата седмица Сашо Диков, който беше сред първите гости на Денис, подметна, че има още какво да се иска от амбициозния иначе проект и препоръча за повече гледаемост да бъдат разсъблечени момичетата в студиото. “Как може момиче с такива крака да бъде с балетни туфли и защо ги криете тези красиви тела – показвайте ги повече, часовият пояс, в който сте, го позволяла”, засмя се журналистът и прие да пие в студиото само вода, а не алкохол, както правят всички.

Зрителите пък коментират във форумите предаването с препоръката да има повече рок и интересни гости, като визират бившия член на група “Ахат”- отец Божидар Главев. Основните критики пък са насочени срещу хумора в шоуто, който според някои е твърде архаичен.

Като цяло обаче, Интернет потребителите окуражават опита на Денис Ризов и го подтикват да се бори за оставането си на екран, както и желаят да държи далече особи от рода на ДесиСлава, Ивана и прочее.

Друг основен проблем, с който шоуто неминуемо ще се сблъска е, че твърде много хора се разхождат из студиото, а им е възложена твърде малко работа. Това изглежда някак разточително и недообмислено в същото време. Данъкоплатецът се дразни от подобни сцени.

По инфо на VsekiDen.com