Тв продуцентът, бизнесмен и музикант от Ахат отново се е върнал при русокосата Александра.

Денис Ризов отрече категорично пред "Love style" появилите се публикации по медиите, че има нова любов, която поразително прилича на бившата му годеница – гримьорката Александра. Истината e, че той няма ново гадже, а се е събрал с Алекс.

„Заедно сме отново от януари. Бяхме разделени близо шест месеца. Тогава си дойдох от Тампа, случайно се видяхме чрез общи познати и се преоткрихме. Всичко е супер в момента, нещата между нас вървят идеално”, споделя Денис.

Сега отношенията им са коренно различни. Отдава го на факта, че преди и двамата разполагали с повече свободно време, карали се за дреболии, защото нямали какво да правят.

„Все за глупости имахме проблеми, важните неща ни бяха наред. Затова и не се налага сега да правим някакви компромиси, защото ние реално нямахме сериозни противоречия. Сега обаче и двамата сме супер ангажирани и най-малкото нямаме време да се видим, камо ли да се скараме. Така че, когато сме свободни, сме заедно и се радваме един на друг”, обяснява Ризов.

Преди да се разделят, той й беше подарил годежен пръстен. Дали тогава двамата скоро ще сключат брак?

„Не знам. Ако всичко е точно, сигурно бих се оженил отново някога, но сега нямам никаква представа откъде изскочиха тези публикации, че ще вдигам сватба и дори вече съм поискал развод на Наталия Симеонова, като не съм давал никакви интервюта”, споделя Денис.