След продажбата на недвижими имоти и тв продуцирането Денис Ризов приема поредното бизнес предизвикателство – лансирането на козметичната линия Living Proof.

Съсобственик и глобално рекламно лице на бранда е любимата романтичка на Холивуд Дженифър Анистън.

Покрай уточняването на детайлите около ролята му на вносител Ризов не се е срещал със звездата от „Приятели” но това ще се случи съвсем скоро, научи „Монитор” от близки до рокаджията. Марката е ориентирана към професионалната грижа за косата и ще се разпространява в елитните фризьорски салони в страната.

Продуктите са разработвани в Масачузетския институт по технологии и у нас ще се котират на доста по-достъпна цена от тази в САЩ. Луксозният бранд бе представен завчера в столичен клуб, а сред първите, поздравили Денис за новата му търговска авантюра, бе бившата му половинка Наталия Симеонова.

След близо три месечна пауза двамата рестартираха перфектното си парт­ньорство на екран с нов сезон на „Предай нататък” по bTV. Екипът на социалното шоу е изчел внимателно над 1000 писма с молби за помощ от изгубени в превода на институциите хора, от изгубили надежда болни и чисти души, пожелали да сбъднат мечтата на близък.

В момента Наталия отново живее на колела, със залепена телефонна слушалка на ухото на път да усмихне поредната съдба на кръстопът. Камерата им влиза в домовете на хора от Велико Търново, Варна и До­брич. От старта на „Предай нататък” до сега съмишлениците й са изминали над 200 000 км в преследване на разтърсващи истории.