С ново, русо гадже се похвали музикантът Денис Ризов. Рокаджията представи официално изгората си на парти по случай рождения ден на Нели от "Търси се".

Денис пристигна с доста по-млада от него блондинка. През цялата вечер двамата бяха неразделни, а Ризов я представи като своя половинка.Денис дълго време бе сам след драматична раздяла с бившата си половинка. Той бе много влюбен в гримьорката Алекс и дори й подари годежен пръстен. Именно заради нея Денис бе решен да се разведе официално с Наталия Симеонова. Двамата не живеят заедно от години, но така и не са подавали молба за законна раздяла, пише "България Днес". "Преди 2 месеца й подарих годежен пръстен с диамант. Тя го взе, но явно стомната е била вече счупена. Върна ми го, след като приключихме", сподели в края на 2015 година Денис.



След разлъката той замина в САЩ, за да се разсее от любовната си мъка, а за раздялата си с блондинката Ризов обясни: "Прибра се една сутрин в 8 часа, била на чалга клуб. Мисля, че това не е правилно - не бива да ходи на чалга. От по-старата генерация мъже съм и смятам, че трябва да излизаме заедно. Още по-тъпо е аз да съм се прибрал в 20 часа, а тя в 8 сутринта. Александра е на 28. С нея си имахме огромни проблеми през цялото време, но сме се опитвали да ги преодолеем. Морални проблеми и различия, така да го наречем", изповяда Денис.

Въпреки разочарованието музикантът не се е отказал да търси нова любов. Досега той криеше момичето до себе си, но изглежда, връзката им вече е доста сериозна. От фотосите се вижда, че Ризов е запазил афинитета си към блондинките. Новата му изгора доста прилича визуално на Александра.

Източник: slava.bg, заглавна сн.: Булфото