„Благодаря ви, че сте мои приятели! Аз винаги ще съм тук за вас!“.

Това послание написа Денис Родман на младото българско семейство Мариела и Костадин Гелеменови и техните деца, след като дари 5000 долара за закупуването на дома им. Това съобщиха от от Национално движение "България си ти", пише actualno.com.

Родман се срещна със семейството по инициатива на движението, а след това взе решение да направи лично дарение, и да се опита да въвлече още хора в инициативата.

"Ще направя всичко по силите си, за да реализирам това дарение. Ще се опитам да се свържа и с други личности, за да съберем повече пари", заяви Денис Родман при среща със семейство Гелеменови.

На 26 април Денис Родман ще се върне отново в България, когато ще стане част от шоуто HDI Мач на звездите, в „Армеец Арена". Организаторите на събитието и движение „България си ти" предвиждат и още благотворителни акции преди Мача на звездите.

„Много съм щастлива. Много се радвам, че се запознах с такава легенда… Той сподели с нас, че когато е бил малък е живял в такова тежко положение… По този начин съчувства нашата болка.“, разказа пред камерата на „България си ти!“ госпожа Гелеменова.

„България си, ти!“ е национално гражданско движение, което подава ръка на всички български граждани, които искат да живеят по-добре и достойно в една модерна и нормална държава.