Денис Родман споделя, че има опит с риалити проекта "Къртицата" и че дори спечелил един от сезоните в Америка. "Участвах и спечелих четвъртото издание на "Къртицата" в САЩ, бях заедно с други звезди като Стивън Болдуин и Енджи Евърхарт, която се оказа Къртицата. Участвал съм и в много други риалити програми", казва звездата пред "Всеки ден".

Спортистът си спомня, че, когато е участвал в шоуто никой не го е приемал като конкуренция, а накрая победителят се оказал именно той. "Когато участвах, всички ме подценяваха, защото съм спортист и не ме приемаха насериозно. Интересното е, че аз бях единственият в шоуто, който нямаше никаква стратегия и не планираше нищо предварително. И все пак спечелих", казва още Родман.

Той ще участва и в първия сезон на риалити проекта в България и разкрива, че иска да се представи във възможно най-добра светлина, цитира lifestyle.bg.

"Пристигам само за шоуто. Надявам се да остана възможно най-дълго вътре, в Базата, ще направя всичко възможно", доверява още Денис Родман и подчертава, че и този път няма да има стратегия.