Един от най-добрите борци в историята на баскетбола - Денис Родман, пристига в България, за да предизвика възможностите на цял отбор български звезди и фенове в първото българско издание на риалити шоуто КЪРТИЦАТА.

След дълги преговори Денис Родман за първи път се съгласи да участва във формат извън родината си, където има завиден опит както в телевизията, така и в киното. Българските зрители ще имат уникалният шанс да гледат скандалния атлет всяка вечер в ефира на TV7.

51-годишният бивш баскетболист ще бъде единственият участник във формата, който вече има опит с предизвикателствата на КЪРТИЦАТА. През 2004 Денис Родман спечели американското издание на шоуто с известни личности и прибра наградата от 222 000 долара, пише lifestyle.bg.

„Невероятно е усещането да обявим, че звезда от ранга на Денис Родман ще участва в КЪРТИЦАТА. Всички знаем колко атрактивен е той като личност и присъствието му в шоуто още веднъж гарантира, че този формат ще промени изцяло представите на българската публика за риалити телевизия. Самите ние не знаем какво да очакваме от него, но сме убедени, че появяването му в Базата ще провокира родните ни звезди", коментираха продуцентите и водещи на КЪРТИЦАТА Иван и Андрей.

За разлика от други световни знаменитости, Денис Родман не е предявил никакви специални претенции за участието си в шоуто. Той пристига в България със скромен екип, като за външния му вид ще се грижат български фризьори и стилисти. Клаузите по договора му с българските продуценти се пазят в тайна. От малкото известни към момента изисквания на звездата са свързани с храната, която е поискал по време на престоя му в Базата.

Пица и лаврак на сол са двете ястия, които ще бъдат на разположение на спортиста по всяко време. Миналата година Денис Родман е опитал различни български традиционни храни и напитки, като най-впечатлен е бил от шопската салата, която обаче няма да комбинира с ракия. Любимото питие на българите не се оказало по вкуса на спортиста и той предпочел да пие водка.

За разлика от други чужденци, Денис Родман не е харесал попфолк музиката, която е чул в различни софийски клубове, и специално е помолил да няма такива ритми в Базата. Най-силният спомен на звездата от последното му гостуване в България са българските жени и се надява в КЪРТИЦАТА да срещне нови красавици.

Ще успее ли Денис Родман да разбере КОЙ Е КЪРТИЦАТА?