Водещият на предаването на Би Ти Ви "Тази сутрин" Антон Хекимян закъсня с близо 20 минути за сутрешния ефир тази сутрин, като това се случва за първи път в историята на медията. Предаването започна както винаги точно в 7 часа сутринта с водещ Денислав Борисов, който каза само "Очевидно аз не съм Антон Хекимян, който ще дойде малко по-късно".

Близо 20 минути по-късно Антон Хекимян се появи в студиото и започна да води предаването, казвайки само "Здравейте след необичайното започване на "Тази сутрин", без да обясни защо се включва по-късно. Той продължи по реда на предаването, давайки старт на спортната рубрика. Hotnews.bg припомня, че в момента Хекимян търси свои заместник като водещ, защото вече е шеф на новините и спорта.

Едно от имената, които се завъртяха за стола му в сутрешния блок е на водещия на новините Денислав Борисов. Едно от младите остриета на медията е част от екипа от 2010 година, като преди това е натрупал разнообразен новинарски опит в други две телевизии. Смята се, че той достатъчно добре познава атмосферата сред колегите си, има насъбран опит и ще може адекватно и успешно да замести своя именит колега. Дали тази сутрин Борисов не направи репетиция за мястото, ще разберем в близките дни.