Новият любовник на фолк краля - Денислав, още е далеч да го бие на кариера, но пък го бие по размер в леглото.

Прочулият се с участието си в "Биг Брадър" шуменец го вади "по-дебел и по-красив" от Васковия, ако се съди по неговите думи.

Изпълнителят на кючека "Дюнера" успял да вземе акъла на костинбродския славей с размера на мъжкото си достойнство още при първата им среща, пише в. "Уикенд".

"Азис има пластики в члена си, нали го уголеми с течен силикон. Но определено моят е по-красив и по-реалистичен и малко по-голям", похвали се новата тръпка на Василка.

Мускулестият Денислав се впуска в клетви, че новоизлюпената му любов не била с рекламна цел. "Да имаш връзка с Азис е нож с две остриета. Както може да те изстреля в небесата, така може и да те срине до основи. Но аз съм достатъчно известен, за да търся пиар в нашите отношения", не му липсва самочувствие на брадъра.

Денислав се обижда, когато наричат отношенията му с Василка гей дружба. "Аз афинитет към собствения си пол нямам. А и къде видяхте нещо мъжко в Азис? За мен той е едно момиче. А и винаги с един мъж можеш да бъдеш и приятел освен всичко друго. Доколкото с една жена можеш да имаш само секс и късане на нерви", разсъждава собственикът на дюнержийници и пицарии.

Двамата влюбени още не са официализирали връзката си пред родата на Денис: "Нашите още не знаят, те не четат вестници".

Азис е супер ревнив към новия си мъж и не може да изтрае и пет минути без него. Как ли ще реагира на признанието на Денислав: "Мъжете постоянно ме свалят. Предлагали са ми какво ли не - пари, коли, екскурзии в чужбина".