Наскоро Азис шокира приятелите си във Фейсбук, променяйки семейното си положение на „Обвързан с Денислав Минчев”.

Дюнерджията от Шумен, който доби популярност с участието си в „Биг брадър 4” и скандалния любовен триъгълник с фолкпевиците Соня Немска и Славена, се готви за нова порция слава покрай Азис, както и обратното.

„Женски Тайни” се свърза със самия Денислав, който досега отказваше коментари по темата, пише blitz.bg.

- Дениславчо, може ли да се каже, че сега си „обвързан” официално с Васил Боянов - Азис? Защо афиширате двамата така настоятелно връзката си в Интернет и по медиите – вече ви обвиняват и в поредния агресивен ПР балон?
- Не знаех, че да публикуваш снимки с любим човек, е афиш?! Кой казва, че е настоятелно?! Защо в България, когато казваш истината, тя непременно е с някаква цел, а най-вече с цел ПР?! Нито аз, нито Азис имаме нужда от подобно нещо.

- Писаха и че си бил с него за 100 лв. на ден, или че имате „бартер” за взаимна безплатна реклама. Каква е твоята истина?
- Сега ще кажа истината, която всеки злобар в тази държава би искал да чуе...Аз съм с Азис за 5 лв. на ден! Преди беше Коце за 300 лв., още по преди беше Китаеца за 500 лв. Е, аз съм доста по скромен - 5 лева са ми достатъчни.

Надявам се, че отговорих на всички, а ако Азис си плаща на мъже, то повярвайте ми, не струват 100 лв. И както всички знаем - той е изключително богат човек, не се задоволява с простички неща, на него му трябва най -доброто - т. е. АЗ!!!

- Това означава ли, че Азис наистина е изоставил бившето си „гадже” Коце Ламята, защото се е влюбил безпаметно в теб?
- Коце е в миналото, както казах, не желая да коментирам свои и негови бивши връзки. Дали Васко е влюбен в мен времето ще покаже, важното е, че когато сме заедно, ни е много гот и се забавлявам така, както с никоя жена и никoй мъж досега. Азис има най-убийственото чувство за хумор, ужасно широко скроен и брутално извратен, на което аз никак не му отстъпвам.

- Доколкото чух, моделката Катрин Вачева ви е запознала с Азис – разкажи повече подробности от тази паметна за двама ви среща?
- Да, бяхме в един ресторант да обядваме. Азис беше с Катрин, а аз бях със свой приятел. Подавайки си ръката към него, той свенливо каза: „Приятно ми е, Васко” и заби нос в лаптопа на Катрин. През цялото време се правеше, че разглежда някакви нейни снимки вътре. Беше суперстранно, защото на мен ми се искаше да разбера нещо повече за него, а той не обели нито една дума.

- Кога всъщност пламна искрата помежду ви, кой показа на другия, че го харесва, че го желае, че иска да бъде интимно с него?
- Виж, такива неща не се споделят. Такива неща си остават между двама. На това някои хора му викат ПР и за това аз ще замълча.

- Видях по медиите ваши снимки с Азис - спите голи в леглото, като два влюбени гълъба. Това рекламна фотосесия ли е или са кадри от един истински интимен семеен живот?
- Това са снимки от нашето ежедневие, направи ги един от неговите гардове. След като видяхме снимките, Азис ни най малко не се подразни, напротив, каза: „Я, к’ви сме готини сутрин!”. Аз не се притеснявам да спя в едно легло с Азис. Притесняват ме мъжете, които не си признават, че са минали оттам.

- Ако между вас всичко е истина, кой в двойката е мъжът и кой - жената, да уточним пак за аудиторията ни, че то вече всички се объркваме?
- Kое от очевадното не виждаш, кое не ти стана ясно - на теб и на аудиторията, че Азис е гей?!? Ми добре дошли в реалността.

- Тогава, какъв е сексът с Азис – опиши интимни подробности от него?
- Тук вече прекали - прекалено навлизаш в личното ми пространство! Мога да ти кажа какъв е сексът с мен - мога и да ти го покажа!

- Имате ли намерение да сключите „брак” с него, както с Китаеца преди време?
- ДА, ЩЕ СЕ ЖЕНИМ - догодина на 7 март!!! /тогава Азис празнува рожден ден – б.а./ Сватбата няма да е в България, защото не мислим да правим панаир. Ще бъде скромна, в тесен приятелски кръг.

- На мен лично Ники Китаеца преди време ми е споделял, че Азис го е използвал за реклама и после, като не му е бил повече необходим, го е изоставил. Мислил ли си, че и с теб може да постъпи така и да бъдеш поредното му „оръжие”, което използва за да поддържа славата и интереса към себе си?
- Каква реклама, какви 5 лева?!? Не ме интересуват отношенията му с Китаеца! Дали съм поредното му „оръжие”, нямам нищо против, нека ме държи за „пистолета” - той и без това обича!

- Преди време в едно интервю Соня Немска каза, че ти си Близнак, но и „двойнствена личност” в интимно отношение. Това означава ли, че е визирала и влечението ти към мъже? Лично тя упреквала ли те е за подобни забежки, на които например да е ставала пряк свидетел?
- Казах, че за „бивши” няма да коментирам, никак не ме вълнуват и не са ми интересни!

- Чувала съм и че между теб и Китаеца също са припламвали еротични искри във фитнеса и по времето на заснемането на някакъв фолк клип, но не говоря за работата ви в новата му музикална компания, а доста преди участието ти в „Биг брадър – 4”?
- Оставете Китаеца на мира, той си е щастливо женен с дете. С него можем да бъдем само и единствено приятели. Това, че делим едно гадже, не означава нищо - даже се забавляваме - събираме се, вечеряме, ходим по клубове...

- Сега да уточним последно – ти влюбен ли си в момента истински и имате ли реална сексуална връзка с Азис? Ти самият като сексуалност как се определяш – хетеросексуален, бисексуален или вече само хомосексуален?
- Любовта е като благотворителността - когато се случва, за нея не бива да се говори, защото я опорочаваш. Така че, мила моя, само едно нещо ще ти кажа – по-силна от мъжката любов на земята няма! Относно секса знам, че чакаш този отговор - ти и твоята аудитория. ИЗКЪРТВАМ ГО от секс - всичко го боли и постоянно се оплаква от моя нагон! Казва, че до сега такъв любовник не е виждал, а той има богат опит. Вярвайте ми, направил съм го сексуално зависим от мен - аз съм животно в леглото.

- Азис е убеден, че въобще не изпитва ревност от пощурелите по теб фолкпевици и заявява, че си „негова собственост”?! Това не те ли обижда?
- Ами от кого да ревнува?! Коя от тях му е на славата, на имотите, на парите му, на участията, на хитовете, на данъците, на мъжете, на секса му?!?... Той има огромно самочувствие и би изревнувал само ако има реална конкуренция, които са Слави Трифонов и Лили Иванова, но с тях не бих си легнал. Предпочитам да бъда наричан „негова собственост”, защото той се грижи прекрасно за всичко свое.

- И още нещо – наистина ли пенисът на Азис е толкова голя-я-мо „страшилище”, за което той многократно се е хвалил, и това има ли значение за по-силната ви сексуална връзка?
- Не съм чувал да се е хвалил. Мъжкото му достойнство наистина е впечатляващо, но аз съм с по-голямо!

Интервю: Светлана Терзиева – СЕСИЛ