Дениз е море... буквално. Тя е крупие, таньорка и... прилежна студентка по психология. Като малка мечтаела и да бъде певица, но талантът не й го позволил. Затова сега заляга над учебниците, защото „няма голяма компания, която да не се нуждае от съветите на психолог. HR-ите също стават все по-нужни.“ Решихме да й Ето как ни отговори тя:

-Здравей Дениз, ще ни кажеш ли как поддържа форма една секси жена като теб?

- Да се родиш красива не е достатъчно. Човек трябва да полага сили да поддържа това което му е дадено. Фитнес, правилно хранене. И много секс!!!

- Кога за последно се изчерви от срам в леглото и каква беше причината?

- Не съм, чакам някой да ме накара да се изчервя...

- Защо смяташ, че трябва да станеш Плеймейт?

- Не смятам, че трябва да стана. Не е моя работа да го правя. Знам, обаче, че ако спечеля ще внеса нов дъх на думата "плеймейт" и много момичета ще могат да почерпят пример за това, как човек трябва да се бори докрай, независимо от факторите и неспулуките.

- Имаш ли някаква своя тайна тактика когато съблазняваш мъжете? Как правиш така, че всички мачовци да се обръщат след теб?

-Една дама никога не трябва да съблазнява с нещо по-специално от обичайното си държание. За това и нямам специална тактика. Един джентълмен ще оцени поведението и държанието ми. Все пак, една секси рокля и токчета никога не са излишни.

-Петък вечер е, взела си си душ, сама си вкъщи, наливаш си питие... Какво е питието и кой идва след това у вас?

- Вино и приятелка, или любим мъж.

Хайде сега признайте си - секси ли естетсвената Дениз? Ако смятате, че тя трябва да спечели Мис Плеймейт -