Намаляваща Луна в знак Водолей.

Това време е подходящо за профилактика на плоскостъпие и варикозно разширение на вените. Подходящо е още и за стоматологични процедури, за отделяне на брадавици и мазоли, педикюр, маникюр, перманентен макияж, упражнения за раздвижване на кръвта. Със съпруга си вечерта може заедно да си пийнете. В ден на „водолейна” Луна съвместното алкохолно възлияние ще помогне да се укрепят взаимоотношенията.

26 лунен ден – тежък период. Необходимо е да мобилизирате цялата си воля, за да не се поддавате на изкушенията и провокациите. Нужно е да се запази спокойствие и въздържание. Неподходящ ден за впускане в авантюри. Ако у вас възникнат някакви съмнения относно правилността на вашите постъпки, по-добре се откажете. В противен случай ви очакват големи неприятности. В този ден не бива да се изпитва завист, да се раздухват нещата и да се прави от мухата слон. Бъдете доволни от това, което имате. Настроението е променливо. Докато се смеете, може да започнете да плачете. Докато се възхищавате, може да започнете да се разочаровате. Възможно е да се случват неочаквани неща. Емоциите могат изцяло да ви погълнат. Ако сутринта сте вече в лошо настроение, то вечерта може да сте потънали в дълбока депресия.

Красота – 26 лунен ден се счита за един от най-опасните дни за здравето. Денят е свързан с обмяната на веществата. Благоприятно време за цялостно пречистване на организма и водни процедури. Този ден подхожда за „терапията на мълчанието” по съвет на източните учители. Става за премахване на брадавици, за изпъване на бръчки и за очистителни процедури. Полезни са масажите и козметичните процедури, както и работа с акупунктурни точки.

Диета – В двадесет и шести лунен ден, е строго забранено да се яде месо, риба, яйца, морски дарове и гъби. Колкото е по-проста храната на деня, толкова по-добре. Може да се проведе гладуване.

Фитнес – На тренировки и фитнес изпълнявайте само разхлабващи, разпускащи и стречинг упражнения.

Подстрижка – Подстригване и подравняване на косата не планирайте. Това може да доведе до сриване на вътрешната енергия и до депресии.

l