Водещият на „Втори тото шанс” Деян Славчев- Део поля 40 на лодка край бреговете на любимия си остров Лимнос вчера.

„Тук съм с приятели. Казват, че тази годишнина не се празнува, но аз не съм толкова суеверен. Изкарвам си супер, от сутринта ме засипват с подаръци и съобщения”, сподели за „Монитор” чаровният блондин.

Райското кътче в Гърция той преоткрива и през очите на приятелката си Мариана, която преди да го срещне, работела като сервитьорка, грижела се за майка си и не е имала възможността да пътува зад граница. Сантимента си към Лимнос Део дължи на свой приятел, който стопанисва сърф училище там от години.

„Там все едно съм отишъл на почивка с родителите си на нашето Черноморие отпреди 25 години. Мястото дълго време е било военна зона, хората са капсулирани и когато те допуснат до себе си, е голяма награда. У нас често не мога да си почина заради факта, че ме разпознават, а там съм просто един възпитан и симпатичен пич, който се радва на живота”, обяснява стройният миньон.

Навръх празника му в интернет пространството за пореден път се тиражира вестта, че с Мариана ще стават родители. Последния път, когато медиите му приписаха включване от щъркела, Део отрече пред „Монитор” с обяснението, че желае наследник повече от всичко на света и в мига, в който с любимата му са решили да заработят по въпроса, си е направил всички нужни изследвания за плодовитост.

Близки до него издадоха, че Мариана е в първия триместър на бременността си, а щастието, с което Део коментира казуса, потвърди индиректно истинността му.

„Нищо не мога да ви кажа по темата, но ви прегръщам!”, отсече той.

С чаровната мулатка Део се запознава на участие във Варна преди две години.