Деян Славчев, или както всички го знаем - Део, е една от звездите в танцовото риалити "Денсинг старс".

Партньорка на дансинга (а отскоро и в живота) на Део е танцьорката Елена Добрикова. Любовта помежду им пламна толкова бързо, че все още е необяснимо и за самите тях...

Още повече, че наскоро Део се раздели официално с дългогодишната си приятелка (и годеница) Лора Караджова. Сега, с Елена, чаровният водещ сякаш преоткрива себе си. След най-мрачния период от живота му до момента - преминаването през ада на наркотиците, тя му помага да се усъвършенства и развива.

Део говори без притеснение за периода, когато се е опитвал да се измъкне от наркотиците. Споделя, че това е част от него, нещо, с което се е преборил и сега се чувства по-силен в характера си, пише bgdnes.bg.

Део споделя, че е посегнал към наркотиците от келешлък. Разказва, че границата се минава лесно, човек свиква неусетно и не се усеща кога се е пристрастил. Покрай нощния живот, компаниите, партитата, се намира човек, който да те подлъже да пробваш и така тръгват нещата.

Деян Славчев споделя, че от ада на наркотиците и партитата го вади певецът Дичо Христов, ексвокал на "Д2". Той му подава ръка и го спасява от зависимостта. Завежда го в боксовата зала и слага първите стъпки на измъкването на Део от дупката. След това идват уиндсърфинга, йогата и нещата се нормализират.