Шоуменът Део трудно си намира ангажименти напоследък. Русокосият водещ съвсем е отчаян, че няма работа за него, и е решен да емигрира в Испания.

Део дори вече имал предложение от приятели, които живеели в Мадрид, да им погостува. Те му обещали да му покажат испанските заведения и дори да го вкарат в местния ресторантьорски бизнес. С уменията на барман блондинът лесно щял да си намери работа и да вади прилични пари.

Проблемът бил, че изгората на Део - Лора Караджова не иска и да чуе да заминава на гурбет. Блондинката вярвала, че у нас има възможности да развива кариерата си и едно странстване в чужбина щяло да промени плановете й. Тя директно отказала на любимия си да го придружава с аргумента, че Део винаги може да стане барман и у нас, пише в. "Шок".

"Той е в пълна безизходица, защото с всеки месец участията му намаляват. Моли се на продуценти, на телевизии, но никой не го иска за постоянно. Стои в България само заради Лора, но нищо чудно съвсем скоро и тя да не може да го разубеди да замине за Испания", разкриват близки до изрусения шоумен.