Деян Славчев-Део и половинката му танцьорката Елена Добрикова ще прекарат лятото в чужбина.

„Имаме планове за ваканцията. Навън ще сме. Тук няма да можем да си починем.” Блондинът обясни, че двамата искат да отидат някъде, където българските папараци няма да ги притесняват. Део обаче не пожела да коментира дали с Елена работят за наследници, пише ''Монитор''.

Део и Елена продължават да се обичат все така стабилно, както и по време на танцувалното шоу Dancing Stars. Именно там искрата на любовта пламна между тях. Въпреки твърденията, че двамата са се наситили един на друг и всеки е поел по своя път, Елена идвала редовно на снимачната площадка, докато Део, Лео, Рафи и Играта правели видеото към парчето „4D”. Самият блондин с усмивка обясни, че клипът е направена за четирима комедианти. В почивките компанията се надпреварвала кой по-щур виц ще разкаже. Снимките били три дни, а като локации са избрани Варна и София.

„Имаше един басейн тук, в столицата. На три метра дълбочина бяха сложени мебели. И ние трябваше там да седим. Рафи и Лео бяха невероятни - Рафи „говореше” по телефон във водата, Лео също бе супер. Е, и аз не се изложих. По принцип съм се гмуркал на 5 метра дълбочина с акваланг. Но честно, не бих казал, че този вид водно занимание ми е най-голямата сила”, обясни Део.