Део и Елена са на път официално да узаконят връзката си. Според приятели на блондина той се е сгодил за танцьорката Елена по време на ваканцията им в Гърция.

Певецът и водещ решил съвсем спонтанно да поиска ръката на смолянчанката докато вечеряли в рибен ресторант на брега на Бяло море.

Део не се церемонил особено много и не паднал на колене с пръстен. Въпреки това се похвалил, че Елена веднага приела предложението му и дори не се замислила.

„Не е някакво обещание за вечен живот заедно. Просто са си показали, че се обичат и са готови на сериозни крачки. Не е тайна, че искат деца и сега вече сигурно ще започнат да правят опити за бебе”, коментират негови близки.

Део и Елена са заедно едва от 4 месеца, но вече са по-свързани отколкото бе певецът по време на 8-годишната си връзка с Лора. Двамата си паснали отлично от самото начало и нямали и най-дребен повод да се скарат.

Елена била убедена в чувствата си към Део и за разлика от бившата му изгора Лора Караджова нямала нищо против да стане майка преди сватбата. При това нямала нищо против да не определят и точна дата за сватбата.

„И двамата не държат да се женят, но са се сгодили в знак на любовта си”, разкриват приятели на двойката.

Познати на Део обаче издават, че най-вероятно той ще подари пръстен на Елена веднага щом се върнат от Гърция, пише „Всеки ден“, цитира hotarena.net.