Неочаквано за всички, след 8-годишна връзка, Део се раздели с Лора Караджова.

Той споделя, че с Лора са преживяли и много красиви, така и много гадни моменти.

Тя му е давала сигнали, че иска да се отдели от него. Затова раздялата им е била неизбежна.

Въпреки, че са направили всичко възможно, за да останат заедно, постоянните обвинения на Део са сложили край на връзката им.

По време на участието му в „Денсинг старс", той се влюби в партньорката си Елена Добрикова. Страстта им обаче бързо угасна и двамата скъсаха.

С Елена са изживяли нещо красиво, силно и мощно, но с приключването на танцувалното шоу химията между тях сее изпарила.

В крайна сметка двамата са се разделили, заради различните си гледни точки и нужди. Той се нуждае да бъде близо до морето и планината, а тя - да танцува.

Малко след това в живота му изгря нова звезда. На сватбата на Петко Димитров с Яна Акимова колоритният водещ се появи в компанията на красивата мулатка Мариана.

Оказа се, че това е новата му любов. Део споделя, че с Мариана има много силни чувства един към друг. Нарича новата си любима „шоколадче", но въпреки всичко казва, тя е човек на когото може да разчита и на когото да се опре.

Запознали се по време на участие във варненско заведение, където мулатката работела. Младият изпълнител взел номера й, под предлог, че ще я потърси, ако тя има желание да се снима в новия му клип.

Тя приела, но когато дошла в София и се срещнали лично с Део, деловия разговор прераснал в съвместно съжителство. Това разказа самия Део пред "ШОУ".