Тв водещият Деян Славчев-Део отскоро е запален по йогата.

Освен поддържане на добра физическа форма, симпатягата се опитва да намери и душевен покой след края на 8-годишната си връзка с певицата Лора Караджова.

В личната си страница във „Фейсбук” Део публикува своя снимка, на която  демонстрира перфектен вид. Посланието под фотоса има за цел да убеди всички,че източната практика за търсене на истинското„Аз” е панацеята, която помага на всеки за всичко.

Освен да отделя време за медитация, Део се вихри и на дансинга в танцувално риалити.

„Знам,че съм като кифла, поствайки това, но след 6 седмици танци се чувствам като тийнейджър. Ако искате да отслабнете и да се забавлявате, въобще не му мислете – танцувайте! Брейк, хип-хоп, стандартни танци, каквото ви кефи!Няма да съжалявате”, агитира блондинът своите познати да променят живота си  към по-добро.

Преди няколко дни новината, че Део и Лора вече имат различни житейски пътеки, беше официално потвърдена от двамата. За водещия се твърди, че има връзка с партньорката си от танцовия формат „Денсинг старс” Елена Добрикова.

В тв интервю  щерката на Данчо Караджов повдигна завесата за това как е дошъл разривът й с Део. Краят на приказката настъпил преди ваканция на остров Кабо Верде в Африка. Там доскорошните гаджета били само като приятели заедно с голяма компания.

Блондинката довери, че в последните години често се е чувствала сама. В момента тя е на върха на кариерата си с поне по три участия в седмицата, докато Део се издържал предимно от гостуване в риалити формати.