Део призна, че бившата му половинка Лора Караджова не се чувствала добре с него, макар той да се опитал да спаси отношенията им.

"Не се чувстваше тя комфортно с мен. Аз се опитвах да спася отношенията ни, но не се получи. Не успях да я направя щастлива. Пета, седма година имахме кризи. Може би като се обърна назад ще знам защо ми се случиха някои неща. От връзката с нея се научих на търпение и да водя преговори", сподели той в "Поверително от NL" по TV7, цитиран от Blife.bg

Сега той и щерката на Данчо Караджов не се чуват, но когато все пак се случи, всичко между тях е наред.

"Аз през последните години бях социално изолиран и постоянно си седях вкъщи. Като почнахме да се разделяме с Лора, осъзнах, че няма къде да срещна човек. Тя носи много повече енергия от мен, пък аз се затворих след всичко, което преживях. Исках да отида да си карам сърф, обаче нещата се развиха по друг начин.

Връзката ми с Елена беше много важна за мен и истинска. Беше много силно, много красиво, но като свършиха танците се раздалечихме. Тя е насочена към танците, аз към планините и природата. Тя беше на 23, аз на 38, но годините не са проблем. С човека, с който съм в момента, няма проблем", допълни той.

Сега Део иска да намери някакво спокойствие и вътрешна хармония.

"За първи път в живота си искам с човека до мен да сме си другарчета, без да правя планове. Правил съм планове за сватби, деца и не се получи. Затова сега няма да правя планове.

С Марияна се намерихме в едно варненско заведение. Събрах смелост, взех й телефона и й предложих да я снимаме в клип. С чиста мисъл й взех телефона. Баща й е от Нигерия, майка й е от България, но тя починала преди няколко години и сега си е само с мен. Прибирам се с кеф вкъщи и ми е уютно, топло и сготвено. Имам нужда да си споделям. В момента с нея се чувствам добре, надявам се и тя да се чувства добре", разказа Део.