Деян Славчев, известен повече като Део, е на път да остане без коса.

На 7 октомври шоуменът навъртя 41 години, които видимо изобщо не му личат, но пък са започнали да поразяват запазанета му марка - перхидролената фризура.

В началато на седмицата из интернет плъзна видео реклама на известна чуждестранна компания за електроинструменти, на която Део е пристанал за рекламно лице. Култовият водещ тества няколко машини, но докато го е снимал как борави с дърворезачката, операторът на клипа неволно е заснел детайл, заради който рекламното лице е изпаднал в стрес. Темето на Део е започнало прогресивно да оплешивява и това вече е видно и с просто око.



Запознати долагат, че заголващото се теме било огромен комплекс на Деян. Специалисти го посъветвали да спре да третира косата си с перхидрол. Откакто Део е публична фигура, той вечно е с изрусена коса. Всичко това се отразява върху гъстотата на неговия перчем.

Въпреки реалните заплахи до година-две да премине в отбора на плешивците, бившият водещ на "Джубокс" продължавал да унижощава с водороден пероксид и останалата си коса. Той смятал, че когато окосмяването по главата му се доближава до бяло, се слива с кожата му и така най-малко се забелязва оределия участък.
Приятели на водещия на спортния тотализатор издават, че той къта някой лев от заплатати си за присаждане на коса.