Тежка любовна драма измъчва симпатичния Део, пише „Всеки ден".

Въпреки че си има ново гадже - мулатката Мариана Станчева, и твърди, че е много влюбен в нея, блондинът все още таи романтични чувства към бившата си приятелка Елена Добрикова.

Двамата с танцьорката се залюбиха по време на предишното издание на шоуто „Денсинг старс", а впоследствие двойката от дансинга се прехвърли в реалния живот.

Бурният им романс обаче просъществува едва няколко месеца след края на предаването. Двамата се разделили съвсем мирно и кротко, като приятели. Оказва се обаче, че нещата не стоят точно така.

*Део и Елена

Кръшната брюнетка била тази, която сложила край на връзката им под претекст, че не може да се занимава с вдетинен и несериозен 40-годишен мъж. Део обаче продължавал да я търси месеци наред и когато разбрал, че отново ще участва в „Денсинг старс", побързал да звънне на продуцента Нико Тупарев с молба да го вземат за участник или поне да го вкарат в шоуто за някаква изява по време на лайвовете.

Така при последните елиминации водещият, заедно с Рафи и компания, отново се оказа на сцената, редом до бившата си изгора.

Видимо неадекватен, пиян и завалящ думите, Део неколкократно спомена колко много държи на Елена, как тя е най-достойна да спечели и че никога няма да забрави магичното им преживяване заедно.

„Още страда за нея, то се вижда, зяпаше я с влажен поглед цяла вечер", бяха само част от коментарите на зрителите в залата. Според близки на блондина Део започнал още повече да пие през последните седмици от мъка, че Елена вече спряла да му вдига телефона.

*Део и Мариана