Осемгодишната връзка на Део с Лора Караджова вече остана в историята. Това призна самият рапър, водещ, а сега и танцьор.

Имахме страхотни моменти заедно, те са незабравими, но в еди момент се оказа, че вече циклим на едно място и имаме различни виждания за бъдещето си. И като че ли повече си пречим, отколкото си помагаме, признава Део. Сами не искахме да си признаем, но е факт. Връзката ни се изчерпа. Решихме просто да се разделим. Като добри приятели и да не искаме от другия повече, отколкото той може да даде.

Решихме, че по един или друг начин всеки се е опитвал да решава кариерата и развитието на другия и това е станало причина вместо да се радваме един на друг да се опитваме всеки да направлява живота на другия. Няма драми, няма сълзи, няма трагедия. Всеки тръгна по своя си път и си обещахме да си останем приятели. Део е уверен, че Лора ще продължи напред и й пожелава успех. Самият той също има планове, които обаче не съвпадат с нейните.

Русият симпатяга обаче явно не търпи самотата. Мястото в сърцето му веднага бе заето и то не от кого да е, а от чаровната му партньорка в ''Денсиг старс'' Елена. Двамата не афишират връзката си като Стела и Наско и не я развяват като байрак, не подхвърлят на медиите трошички, а просто са отдадени един на друг с една неповторима нежност и разбиране. Когато танцуват, те буквално се сливат на дансинга и в движенията им има пълна хармония.

Дори да ходят заедно на басейн, не си пускат снимките из социалната мрежа, като Петко и Яна. Део даже се изчерви, когато Алекс Раева буквално му забоде микрофона и го попита гаджета ли са с Елена. Део се изчерви, Елена също. Да, има нещо между нас, но е рано да го коментираме, каза блондинът и блъсна микрофона настрани пише skandalno.net.