Въпреки че в последно време телевизионните му изяви малко понамаляха, Део все пак остана сред светската върхушка.

ТВ водещият, който преди време спечели риалити шоуто „VIP Brother 3“, вече се гласи да води една от най-рекламираните продукции на третата национална телевизия, пише kliuki.bg.

Звездата е избрана от продуцентите на предаването заради харизматичното си излъчване и уменията му да общува с публиката.

Освен това, Део има сериозен опит зад гърба си като водещ на няколко телевизионния предавания. Освен тях, бившият водещ на музикалното предаване „Джубокс“ записа и няколко музикални парчета с други изпълнители, участва в различни реклами и дори успя да спечели наградата „Звезден репортер на годината“, която ежегодно се връчва от Нова телевизия.



С такава солидна автобиография зад гърба си, Део е повече от подходящ за водещ на предаването, което се очаква да надмине музикални формати, като “Music Idol” и “Star Academy”.

Засега все още не е много ясно, кой ще влезе в състава на журито, но кастингите вече започнаха и се очаква предаването да се появи в ефир през септември.

И за разлика от другите подобни предавания, които спонсорираха издаването на албум на победителите само на национално ниво, финалистът в най-успешното световно музикално шоу ще получи невероятния шанс да запише сингъл в студио с международна известност, който ще бъде издаден от една от най-големите музикални компании в света – „Sony Music Entertainment“.