Симпатичният блондин Део е решил да промени изцяло живота си.

Телевизионният водещ е започнал да спазва стриктен хранителен режим, при който вредните продукти са сведени до минимум, пише „Всеки ден".

Самият Део не се стърпя и качи снимка на обяда си във Фейсбук. На фотоса се виждат прясна зелена салата с чери доматчета и филета от сьомга, а вместо дежурната чаша с бира, звездата е решил да закваси хапването си с прясно изтискан фреш.

На трапезата на водещия се вижда и купа, пълна с витаминозни зелени ябълки.



„Део се е взел в ръце и е решил да изчисти организма си от всички вредни субстанции, с които го пълни години наред. Станал е абсолютно нов човек и мечтата му е да забрави за предишните гуляи и купони до зори в столични клубове", коментират близки до звездата.

Деян Славчев, както е истинското му име, спрял съвсем алкохола и марихуаната, с които злоупотребяваше преди.

„За никого не е тайна, че всички пиянски вечери и партита бяха заради Лорчето. Тя е тази, която имаше проблеми със забранените субстанции и повличаше и Део със себе си. И ето - след като вече не са заедно, той започва да обръща повече внимание на здравето си. Дано да продължи в същия дух. Новата му приятелка - Мариана също има голяма заслуга за това. Мулатката от години е строга вегетарианка и очевидно е зарибила и него по философията си", споделят още приятелите му.