Миналия уикенд посетителите на Южния парк останаха изненадани кой ги обслужва.

В топлия съботен ден зад касите на пицарията застана Део, който имаше не леката задача да се прави, че не е себе си.

Причината за това беше инициираната от пицарията скрита камера.

Звездата от Dancing Stars се постара да хване в капана на скритата камера клиентите на ресторанта с типичното си чувство за хумор.

Още с появата си в униформа обаче беше разпознат от първите клиенти. Младата двойка, която изобщо не се хвана на въдицата на Део и не повярва на престорените му отрицания за самоличността му, даже поиска автограф от блондина.

„Никога не съм си представял, че е толкова трудно да продаваш пица. Трябваше много да внимавам, за да не объркам поръчките, но беше адски забавно да наблюдавам реакциите на хората, когато отричах, че това съм аз", споделя след края на „смяната" си Део.

В малко по-късните часове на деня любителите на американската пица станаха свидетели и на друг феномен. Този път в редиците на обслужващия персонал на веригата пицарии се появи Явор Бахаров. Актьорът от „Стъклен дом" и TILT продаваше пици под името Захари. Младият талант от малкия екран не спираше да провокира хората с нелепи въпроси и стана причина за много смях. „Преди години именно в Южния парк изкарах първите си кинти, продавайки хот-дог, но без да ми се налага да лъжа, че не съм аз, то тогава никой не ме и знаеше", разказа след акцията Явор.