Една от най-горещите звезди на столичния Музикален театър "Стефан Македонски" - Марина Драгомирецкая, е сестра на популярния тв водещ Део.

Това се оказва изненадваща новина за режисьора на мюзикъла "Чикаго" - Бойко Илиев. Той научава чия роднина е еднa от главните му изпълнителки три дни преди премиерата.

Вероятно още по-слисан ще остане г-н Илиев, като прочете, че Марина е наследница на руски граф. Нито тя, нито 11 години по-големия ѝ брат Део, нито пък майка им Бойка знаели за титлата на Марина, пише slava.bg.

Един ден през 90-те години на миналия век по пощата пристигнало писмо, с което руските власти ги уведомявали, че са наследници на граф Игнатий Драгом. Прароднината на бащата на Марина - Сергей, се е бил в армията на Наполеон Бонапарт. Императорът му дал титлата, а също и земите на днешна област Тула.

"Да, графиня съм - смее се Марина. - Имали сме графство. Впоследствие тези земи са одържавени." Тя приема с доза ирония "синята кръв" и никога не се представя като графиня.

Марина и Део са от различни бащи, но от една майка, затова и фамилиите им се различават. Малката сестричка на Део е джаз певица. Тя беше избрана с кастинг за един от трите състава на мюзикъла "Чикаго".