Део вероятно ще танцува в новия сезон на “Денсинг старс”.

Део ще е една от звездите, които ще танцуват в новия сезон на "Дансинг старс", научи "24 часа". Танцовото риалити тръгва по Нова тв през март.

Тв водещият на всякакви тв формати сега ще се състезава с професионална танцьорка, но самите двойки още не са уточнени.

Сред менторите и журито ще има познати лица от предните два сезона на танцовото шоу, които вървяха по Би Ти Ви. Едно от тях е Атанас Месечков - партньорът на Виолета Марковска от първия сезон на предаването.

В журито вероятно ще влязат и чужди звезди, така както Памела Андерсън дойде за 3 дни във "ВИП Брадър" през септември. Тогава тя напусна къщата на шоуто, за да участва в американския вариант на "Дансинг старс".

Преди дни звездата отговори на 3 въпроса на българския екип, който подготвя формта. "Двете предавания си приличат - важното е да бъдеш себе си, да не те е страх да се разкриеш и да обичаш да се забавляваш. И специални поздрави на Бони и Орлин Павлов", казва Памела в интервюто за Нова тв.

Продуцент е Нико Тупарев с компанията си "Олд скул", който прави и "Биг Брадър". Тази седмица екипът му е започнал работата по новия сезон. Най-вероятно пилотният епизод ще бъде излъчен на 11 март в праймтайма на Нова тв.