Сам съм в момента, нямам си приятелка, разделихме се с Еленчето. С Лорчето сме си приятели, но на този етап поне аз още не съм мислил за връщане назад. Обичам я наистина, много близка я чувствам, преживяхме сложни моменти, трябва да мине още малко време, за да не се обвиняваме един друг. Това заяви Део минути преди участието си в концерт в Морската столица снощи пред "Петел".

Фенките са мои приятели, без тях не съществувам, така че си ги обичам, каза Део.

"Танците ни събраха с Елена, там изживяхме страхотни моменти. Лека полека се оказа, че сме доста различни хора. В никакъв случай не я съдя тя какъв човек е, нито според мен тя ме съди, просто се оказа, че сме различни. Без един скандал сме били за целия период", разкри водещият.

За бившата си любима - Лора Караджова, той каза: "Много години бяхме заедно, ще видим съдбата какво ще покаже. Това са ми най-златните мигове с нея - и най-тежките и най-красивите. Знаех през цялото време колко е хубава и талантлива и за мен беше награда всеки неин успех, обичах да я наблюдавам, защото първите стъпки бяха много трудни.

Много е трудно да убедиш някого да инвестира в тебе и всичко това ми е минало през ръцете. Мотивационните писма звучаха много добре, може би, защото съм я обичал толкова силно. Сега за нея вече е лесно. Пак е трудно, обаче на съвсем друго ниво, сподели за любовните си преживявания през годините изпълнителят", сподели Део.