Поредната битка в танцовото риалити Dancing stars започна снощи. Звездите останали в състезанието се върнаха в миналото и представиха в танц най-важните моменти от живота си.

Зрителите се насладиха на фокстрот, контемпорари, боливуд и бурлеска, чрез който участниците в шоуто показаха своите искрени и съкровени чувства и се разкриха напълно пред публиката. Участниците също трябваше да се справят и с танцувалния маратон поставен им като предизвикателство от журито Илиана Раева, пише bliasak.bg.

Дансинга отвориха влюбената двойка Део и Елена, които представиха тъмната страна със злоупотребата с наркотици от живота на Део в чувствен новаторски танц на песента You've got the love.

В него певецът и партньорката му представиха по прекрасен начин драматичната борба пред която Део се е изправил и посредством спорта, главно уиндсъфа, е спечелил. Двойката леко разочарова журито с контемпорари танца си и получи средни оценки за изпълнението си.

"Иска се голяма смелост за това, което направи и сподели. Танцът ви обаче беше доста несинхронизиран и поддръжките ви не бяха добре. Технически танцът беше зле, но посланието му беше много силно и емоционално", каза Галена Великова.

Илиана Раева също изрази респект към историята споделена от Део, но каза, че според нея танцът им е бил еднообразен и постен и двойката е правела буквално едно и също на дансинга.

След тях се изявиха Петко Димитров и Яна. Двойката беше посветила фокстрот танца си на най-важната година в живота на Петко, тази в която се е родил синът му Виктор, който се появил на бял свят в 8-ия месец и бизнесменът е преживял тежка драма с това дали новороденото му дете ще оживее или не. Петко си призна, че синът му е неговата по-добра половина и че го обича ужасно много.

Той и партньорката му Яна представиха един стилно издържан аристократичен танц с трудни поддръжки, с който си спечелиха цели 3 оценки 10. Галена Великова похвали перфектното изпълнение на Петко и дори каза, че това е най-добрият му танц от началото на шоуто и че той наистина е един татко за пример.

"Този танц е твоят. Наистина за първи път мога да кажа, че този танц беше много добър", похвали го за първи път Калин Сърменов, който по принцип показва доста ниски оценки на двойката.