Новината, че Депеш Мод – групата, която даде нов тласък на музикалното звучене, включи София в новото си турне през 2013, зарадва хилядите им български почитатели.

Същевременно много от тях бяха притеснени дали техния концерт на стадион „Георги Аспарухов“, насрочен за 12 май, ще се състои, предвид новините за предстоящия му основен ремонт. Е, успокойте се! Въпреки бъдещата реконструкция, концерт на Депеш Мод ще има!

София мюзик ентърпрайсис е в постоянен контакт с ръководството на стадион „Георги Аспарухов“ и футболен клуб „Левски“ и своевременно информира мениджмънта на групата за предстоящите ремонтни действия. Засега обаче не е ясно кога ще приключат строителните работи и дали те ще попречат за нормалното провеждане на концерта. Ако предвиденият ремонт няма да позволи това, София мюзик ентърпрайсис е готова с предложенията си за ново място на концерта. Те се съгласуват с мениджмънта на групата и очакват своето одобрение.

Въпреки всички трудности по едно такова преместване, София мюзик ентърпрайсис потвърждава, че концертът на Депеш Мод ще се състои! Датата си остава 12 май, а ако има промяна в мястото, всички фенове ще бъдат информирани навреме. Закупените досега билети ще важат, без да имат нужда от презаверяване.