Депортация от САЩ грози Джино Бианкалана заради подготвяната от президента Доналд Тръмп реформа Америка да се прочисти от проблематични имигранти с нередовни документи и криминални досиета.

Бившата половинка на Джена е силно притеснен, че попада под ударите на закона и вероятно ще е един от първите, които ще трябва зорлем да прелетят океана, писа „Таблоид“.

Джино заминава за страната на неограничените възможности преди 20 години, след като родителите му печелят зелена карта. Фамилията се установява в Чикаго – щата с най-голяма българска диаспора. Както повечето нашенци там семейството решава да развива бизнес в сферата на транспорта, което си е мръсна и тежка работа.

Бащата на победителя от „ВИП Брадър 2015“ започнал да купува тир след тир. Наемал гладни сънародници и бързо успял да си възвърне вложените пари. Израсли в немотия и прекарали гладни години в България, семейството веднага започнало да профуква парите за глезотии, вместо да инвестира в образование на сина си.

Разглезен от финансовите възможности на родителите си, Джино така и не учил в колеж, не поел и никаква инициатива за собствен бизнес. Глезльото се забавлявал да пръска припечеленото от родителите си като истински бохем. През годините обаче нашенецът с рождено име Гино успял да се забърка в десетки скандали и така си уредил чести срещи с органите на реда: многобройни актове за шофиране с превишена скорост, както и след употреба на алкохол, катастрофа, носене на незаконно притежавано оръжие, наркотици и още куп „геройства“.



Подобни на пръв поглед дребни провинения досега бяха извън полезрението на ФБР, и без това залято от стотици разследвания за убийства, грабежи, трафик на наркотици и кибер престъпления. С подготвяната реформа на Тръмп обаче освен за сериозните бандити и за кокошкарите няма да има прошка. Новият американски президент недвусмислено заяви, че иска да прочисти страната от всякаква чуждестранна сволоч, която развращава, криминализира и деморализира американското общество.