Fawaz Gruosi, създател на марката de Grisogono, беше специален гост на първия рожден ден на столичният Bedroom Premium Club и на десетата годишнина на веригата Bedroom.

Швейцарецът e един от най-богатите хора в Европа и любимец на актрисите Шарън Стоун и Ева Лонгория, на Парис Хилтън, на американската певица Шерил Кроул и на моделите Наоми Кембъл, Ирина Шейк, Адриана Карамбьо, Бианка Балти, на най-големите звезди в света на киното и модата.

Gruosi пристигна на партито след полунощ в компанията на Мис България Ивайла Бакалова.



За да почетат рождения ден на Bedroom Premium Club пристигнаха братята Динко и Йордан Диневи, актьорите Елен Колева, Иво Аръков и Станимир Гъмов, българските изпълнители Поли Генова, Йоана Драгнева, Цецо Елвиса и Мона. Кремена Халваджиян отпразнува и раждането на първия си внук по-рано през деня в компанията на Мария Игнатова.



Сред гостите, които духнаха свещичките на десететажната торта, бяха още Стефан Манов-Тачо, олимпийската шампионка Тереза Маринова, танцьорите Атанас Месечков и Елена Добрикова, лекоатлетката и бизнес дама Мерлин Арнаудова, мис България Ваня Пенева.



След което огромното сладкарско изкушение беше сръчно разрязано от собственика на веригата Bedroom Веселин Борисов.

Нощта и аплодисментите на гостите избухнаха с трите невероятни тематични шоу-програми, в които момичетата от балета на Bedroom Premium Ladies се превъплътиха в три различни визии.



При първото им преобразяване Man! I Feel Like a Woman балерините бяха толкова стилни и едновременно предизвикателни, колкото могат да бъдат млади красиви жени с цилиндри и фракове.



С второто си превъплъщение Moulin Rouge балерините на Bedroom вдигнаха градуса на настроението в очакване на гвоздея на вариететната програма – представлението Fetish Night.

Очите на гостите останаха впити в сцената и когато на нея излязоха три топлес момичета. Зад диджейския пулт бяха резидентите на клуба Gorro и Dimo BG, които неуморно се грижеха за доброто настроение на гостите.



По време на партито бе представен и парфюм, специално сътворен за Bedroom Premium Club. Благоуханието Chypre Floriental Powdery е дело на Изабел Майебьо, която е пето поколение внучка на Нина Ричи.

Тридневният парти маратон по случай рождения ден на Bedroom продължава до 20 декември, когато зад пулта ще застанат легендите на унгарската клубна музика Crazibiza.